We were sitting on the top of the world



Dagen har varit mycket bra. Det är sjukt hur snabbt dagarna går, går ändå mellan 9 till 4 men det känns som några timmar bara. Och det är posetivt!
Idag har det inte hänt så mycket, gjorde klart och la in min artikel till webbtidningen. Var och lämnade in kläderna som vi lånat från Gina Tricot till våran fotografering. Imorgon får jag lägga ut resultatet;)
Sen kom jag hem och skrev klart min insändare till svenskan och nu väntar jag på att mamma och pappa ska komma hem med donken åt mig.
Vi hörs!


classmates

Har nog världens snyggaste och snällaste klass!
Och här är 5 av dom snälla och snygga som ställde upp och var modeller åt mig;)
Resultatet får ni se efter fredagen!





LIGHTS

Mycket händelserik söndag. Gymmade på morgonen och sen var jag och tittade på mobiler.
Behöver nämligen ersätta min nuvarande skit mobil mot en annan skit mobil. Hittade en som jag antagligen åker och köper imorgon.
Roligare inlägg än det här får ni inte idag!




everybody wants hapiness, nobody wants pain. But you can't have a rainbow without a little rain

Hallo alla!
Vet inte riktigt vad som händer idag. Har jordens huvudvärk och håller det i sig resten av dagen så blir mina planer för denhär lördagen utbytta mot en filmkväll.
Ska iallafall på kräftskiva ikväll. Vill även till stan för att hitta nya kläder...

Here with me - Plumb




I'm not the one

Ligger i soffan med datorn och letar efter inspiration till en uppgift vi har till våran webbtidning i skolan.
Tycker uppgiften är skit kul och blir jag nöjd kommer resultatet upp här på bloggen :)

Sen tycker jag att ni ska lyssna på I'm not the one - 3OH!H. Gryyyyyyyyyyyyyyyyym!



Vanilla twilight




Jag avskyr att fota med blixt. Eller nu överdriver jag men jag tycker faktiskt att blixten förstör vissa bilder, den tar liksom bort den riktigt färgen. (beror på vad man tar för bilder, nu menar ja inte porträttfoton.)
Speciellt på kvällarna.
Men den sista bilden tog jag med blixt och först tyckte jag den blev skit ful men nu tycker jag faktiskt om den. Gillar känslan i bilden.

Vanilla twilight - Owl city
The saltwater room - Owl city


the kulturnatt

Drog ner till kulturnatten igår tillsammans med några älvor. Blev en grymt lyckad kväll/natt!
Sov hos Alice och vaknade klockan 9 för hon skulle iväg på match. Kände mig lagom sliten på bussen hem men när jag kom hem åt jag frukost och drog mig till gymmet så nu är jag mig själv igen!



They say you know when you know, but I don't know

Riktig dampdag idag. Vill bara dunka in huvudet i väggen och kasta min dator åt helvete! Egentligen är det inte datorn jag vill döda, de är photoshop. FYFAN VA JAG HATAR DE IBLAND!
Hade mediaproduktion idag och jag lyckas ALDRIG. Sen har jag folk runt om mig som lyckas på första försöket..
De är då man känner sig riktigt värdelös. Jaja, var iaf inte ensam med att inte fatta..

IIIIIIIIIIIIIH, Kolla skorna, lyckliiiiiiiiiiiiiiiig!



My best theory - Jimmy Eat World
Winter - Joshua Radin
Jag får liksom ingen ordning - Lars Winnerbäck

lyckliiiiiiig!



Kolla vad jag hittade här hemma! Hur cool är inte den?! Tyvärr funkar den inte men den passar fin fint på hyllan i mitt rum (PAPPPPAAA?!).

Ingen aning varför det ser ut som jag har lika mycket fräknar som Pippi. Men jag kan säga att enda stället jag har fräknar på är mina kinder. Alltså inte på händerna och pannan ;)  

This is the correlation of salvation and love



The unwinding cable car - Anberlin
Åh va ja äääääälskar den här låten!

no mistakes, only lessons

Stan med min syster idag. Upptäckte att om jag inte börjar med köpförbud typ nu så kommer jag genomlida hösten och vintern med noll kronor på kontot. Upptäckte också att det jag lägger ut mest pengar på är mat.. och nya beroendet har blivit panini nr9 på vivaldi med italiensk pasta. PROVA DEN!

to a place much simpler than this



Bilderna visar mina skor som ja verkligen ÄLSKAR, är nog dom skönaste skor jag ägt, otroligt sköna!
Ryggsäcken gör mina dagar så mycket enklare och skönare. Min dator som jag släpar fram och tillbaka varje dag kommer bli min död..

För en ork som inte fanns, du sakna min, jag sakna din

Äh fan vill hoppa över den här dagen, vill bara begrava mitt huvud i min stora cementkudde och dra över mitt stora lila täcke. Tänker för mycket på onödiga skitsaker som inte borde spela någon roll.
Så nu ska ja slänga i mig resten av min äckliga pizza och ta min efterlängtade powernap. Sen ska jag hämta Max och ta en riktigt lång promenad för att få bort onödiga tankar.

never alone, always alone

Mandy was sleeping here tonight, sjuk som hon var smittade hon väl mig också.
Total dog när jag kom hem och nu känner mig helt sänk och fryser t.o.m efter 4 koppar varm choklad, icke bra :(
Men en förskylning är tusen gånger bättre än körtelfebern jag hade i slutet av sommaren så jag ska absolut inte klaga!

Annars har den här dagen hatat mig, den var snäll i början så jag fick sluta tidigt, redan klockan 12!
Men sen går jag omkring på stan med datorn i väskan och jag får så sjukt ont i ryggen och drar hem efter ett tag, när jag kommer hem märker jag att jag har glömt mina nycklar men tur som jag har bor min mormor och morfar ganska nära så jag går hem till dom och hämtar nycklar. När jag är där hämtar jag också min hund och går en liten promenad med honom i stekande sol och min ryggsäck på 100 ton(!)
Väl hemma igen märker att jag har glömt nycklarna IGEN hemma hos min mormor och morfar och just den stunden kändes mitt liv så jävla jobbigt, men jag går och hämtar nycklarna och RYGGSÄCKEN ÄR FORTFARANDE PÅ eftersom jag är för feg att lämna den med min dator i utanför dörren.

Nu vill mamma att jag ska träna med henne, vi får se hur det blir med det. Vet inte om de skulle vara mer till skada än nytta just nu. Vi hörs!



hand-color vintage

Ligger i sängen med datorn, lyssnar på musik och leker i photoshop en lördagkväll och kan inte säga att fredagskvällen var mycket intressantare. Men sånna här helger behövs också;)

Imorse (Eller ah, morgon för mig...) var jag och familjen på picknick hos mina kusiner för det hade Thilda bestämt. Skön unge dedär. Var där och åt massor och rullade sedan till bilen och åkte till Eskilstuna för att shoppa. Köpte massa nödvändiga saker, eller typ inga alls. Men dom kommer användas iallafall kan ja lova!


Juste, hittade en skit fin makro som jag kommer missbruka ett tag. Hur fint?!


Third time lucky

Yes då kör vi igen då, Följ min blogg med bloglovin

RSS 2.0